AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçek ve saksı görmek

Kahve falında çiçek ve saksı görmek

Kahve falında çiçek ve saksı görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, yaşlılığında da rahat edeceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine delalettir.

Kahve falında çiçek ve saksı gördüyseniz:

  • Zararlı olabilecek ortamlardan uzak durmalısınız.

Kahve falında yeşil saksı çiçekleri görmek girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saksılı çiçek görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine delalettir.

Kahve falında saksı çiçeği satın almak çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saksıda çiçek açtığını görmek endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saksıda çiçek yetiştirmek yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına işarettir.

Kahve falında saksıda çiçek görmek günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saksıda toprak ve çiçek görmek daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boş çiçek saksısı görmek her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir