AnaSayfa / Genel / Kahve falında filizlenmiş bitki görmek

Kahve falında filizlenmiş bitki görmek

Kahve falında filizlenmiş bitki görmek sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında filizlenmiş bitki gördüyseniz:

  • Yeni tanışacağınız insanlara karşı dikkatli davranırsanız sonunda üzülmezsiniz.Sağlık probleminiz olmamakla birlikte kendinize dikkat etmelisiniz.

Kahve falında filizlenen bitki görmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına işarettir.

Kahve falında filizlenmiş bitki görmek zor zamanların biteceğine, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında filizlenmiş çiçek görmek özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında filiz görmek kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında filizlenen çiçek görmek çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, falı kapatan kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında tohumun filizlendiğini görmek hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağacın filizlendiğini görmek saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında filizlenmiş ağaç görmek Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir