AnaSayfa / Genel / Kahve falında kauçuk bitkisi görmek

Kahve falında kauçuk bitkisi görmek

Kahve falında kauçuk bitkisi görmek şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, neşenin yerine geleceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında kauçuk bitkisi gördüyseniz:

  • Alelacele yeni başlangıçlar yapma veya yeni kararlar alma durumları söz konusu olabilir.

Kahve falında kauçuk bitkisi görmek mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, kazancın çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında kauçuk çiçeği görmek ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına rivayet eder.

Kahve falında kauçuk yaprağı görmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine inanılır.

Kahve falında kauçuk ağacı görmek sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine alamet eder.

Kahve falında saksıda kauçuk görmek kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına alamet eder.

Kahve falında kauçuk görmek mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil biber bitkisi görmek dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil fasulye bitkisi görmek önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir