AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksı çiçeği hediye almak

Kahve falında saksı çiçeği hediye almak

Kahve falında saksı çiçeği hediye almak potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, kendi geleceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, borçların sonlandırılacağına, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında saksı çiçeği hediye almak gördüyseniz:

  • Zekanızı kullanarak bir çok konuda kıskançlık çekebilecek derecede büyük başarılar kazanabilirsiniz.

Kahve falında saksı çiçeği hediye almak kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine işaret eder.

Kahve falında saksıda çiçek hediye etmek çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine inanılır.

Kahve falında saksıda çiçek hediye almak muradına eremeyeceğine, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında birinden saksıda çiçek almak sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve fal sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında saksıda pembe çiçek görmek toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine rivayet eder.

Kahve falında saksıyla çiçek almak satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına inanılır.

Kahve falında saksıda çiçek dikmek herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, rahat şekilde geçineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saksı ve çiçek görmek emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir