AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksılarda çiçekler görmek

Kahve falında saksılarda çiçekler görmek

Kahve falında saksılarda çiçekler görmek en büyük acılarının dineceğine, makam ve söz sahibi olacağına, her zaman sevgi göreceğine, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine alamet eder.

Kahve falında saksılarda çiçekler gördüyseniz:

  • Çalıştığınız ortamda yeni düzenlemeler yapmak isteyebilir, değişik düşüncelerinizi uygulamaya koyabilirsiniz.

Kahve falında çiçekli saksı görmek kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saksıdaki çiçekleri sulamak iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında saksıda toprak ve çiçek görmek ev içinde mutluluğun artacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına yorulur.

Kahve falında saksıyla çiçek görmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saksı çiçeği satın almak hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında saksıda büyük çiçek görmek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, arkadaşlarla aranın bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saksıda yeşil çiçek almak sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, en gösterişli arabalara bineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çiçek saksı görmek iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir