AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakızın ağzına yapıştığını görmek

Kahve falında sakızın ağzına yapıştığını görmek

Kahve falında sakızın ağzına yapıştığını görmek aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, acı veren kazalara, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, aile içinde husumet gelişeceğine, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sakızın ağzına yapıştığını gördüyseniz:

  • İlginç şekilde elinize geçecek veya ortaya çıkacak olan bilgiler veya haberler, her ne kadar çok hoş olmasa da veya oldukça ilginç bir zamanda yüzünü gösterse de, işinize yarayabilir.

Kahve falında sakızın ağzına yapıştığını görmek çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, onlarla ayrı düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağzından sakız çıkarmak çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin ağzından sakız almak gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ağzından sakız çekmek kavgaların büyüyeceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına inanılır.

Kahve falında sakız yutmak el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sakızdan boğulmak ihtiyaçlarını giderebileceğine, önemli sorumluluklar alacağına işarettir.

Kahve falında sakız çıkarmak yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çilekli sakız çiğnemek buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir