AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzından sakız çıkarmak

Kahve falında ağzından sakız çıkarmak

Kahve falında ağzından sakız çıkarmak kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, hem de işinde söz sahibi olacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, akıllı adımlar atacağına, fal sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzından sakız çıkarmak gördüyseniz:

  • Daha bağımsız planlar yapmalısınız.

Kahve falında ağzından sakız çıkarmak el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağzından sakız çekmek karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, manevi mutluluğu tadacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin ağzından sakız almak işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında sakızın ağzına yapıştığını görmek işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sakız çıkarmak sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzındaki lokmayı çıkarmak makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına alamet eder.

Kahve falında ağzında kıl çıkarmak büyük bir şansın elden kaçırılacağına, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ağzından bişey çıkarmak yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir