AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağacın kuruduğunu görmek

Kahve falında ağacın kuruduğunu görmek

Kahve falında ağacın kuruduğunu görmek şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, evdeki nimetin çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağacın kuruduğunu gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişi sizi üzebilir ya da kızdırabilir.

Kahve falında ağacın kuruduğunu görmek lükse ve konfora kavuşacağına, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında ağaçların kuruduğunu görmek kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, malından ve parasından ziyan edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elbise kurutmak borçların kısa sürede kapanacağına, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında kurutulmuş kekik görmek gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında fındık kurutmak büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında kurutulmuş tarhana görmek zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına işarettir.

Kahve falında kurutulmuş reyhan görmek sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine işaret eder.

Kahve falında ellerinin kuruduğunu görmek hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir