AnaSayfa / Genel / Kahve falında fındık kurutmak

Kahve falında fındık kurutmak

Kahve falında fındık kurutmak düşmanlarının güçleneceğine, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, yaşama olan inancını tazeleyeceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, sağlığının yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında fındık kurutmak gördüyseniz:

  • Bazı konulara gönüllü olmadan önce düşünmekte fayda var.

Kahve falında fındık kurutmak çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında denizin kuruduğunu görmek yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurutulmuş yiyecek görmek birden fazla ortakla iş kurulacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurutulmuş domates görmek zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçını kurutmak sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında fasulye kurutmak aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına işaret eder.

Kahve falında kurutulmuş soğan görmek aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında ellerin kuruduğunu görmek hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir