AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurutulmuş reyhan görmek

Kahve falında kurutulmuş reyhan görmek

Kahve falında kurutulmuş reyhan görmek gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, ondan her zaman iyi haberler alınacağına, refaha erişileceğine, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurutulmuş reyhan gördüyseniz:

  • Daha önce yaptığınız denemelerde zorla da olsa başarı sağlmaış bazı planlar, bundan sonra fayda sağlamayacağı gibi, daha da fazla problem yaşamanız anlamına gelebilir.

Kahve falında kurutulmuş reyhan görmek daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına inanılır.

Kahve falında reyhan ektiğini görmek gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine inanılır.

Kahve falında reyhan koparmak yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, maddi gücünün de daimi olacağına işarettir.

Kahve falında reyhan dikmek onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında reyhan fidesi görmek zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına yorulur.

Kahve falında reyhan görmek para pul sahibi olacağına, evde tatlı bir telaş yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil reyhan görmek kısmetli bir işe atılmaya, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine inanılır.

Kahve falında kuru reyhan görmek üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, fakirlerin zenginleşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir