AnaSayfa / Genel / Kahve falında ellerinin kuruduğunu görmek

Kahve falında ellerinin kuruduğunu görmek

Kahve falında ellerinin kuruduğunu görmek çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ellerinin kuruduğunu gördüyseniz:

  • Aklınıza gelen işleri yapmakta gecikmemelisiniz yoksa fırsatları kaçırmanız mümkündür.

Kahve falında ellerinin kuruduğunu görmek imkânların çok daha iyi olacağına, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında elinin kuruduğunu görmek kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına rivayet eder.

Kahve falında ellerin kuruduğunu görmek sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına delalettir.

Kahve falında saçlarını kurutmak sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, maddi açıdan rahata erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurutma biber görmek ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurutulmuş reyhan görmek eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine inanılır.

Kahve falında kurutulmuş meyve yemek kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine inanılır.

Kahve falında yün kurutmak zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir