AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakız satmak

Kahve falında sakız satmak

Kahve falında sakız satmak çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, maddi olarak büyüyeceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sakız satmak gördüyseniz:

  • Eğlenmek ya da yeteneklerinizi kullanarak başlayacağınız projeler için şu an ki yerleşim yerlerinizi kullanabilirsiniz.

Kahve falında sakız satmak rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında kenger sakızı görmek zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sakız çıkarmak hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, manevi olarak hasar alınacağına yorulur.

Kahve falında birine sakız verdiğini görmek yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi sakız görmek bedenen de ruhen de şifa bulacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine işarettir.

Kahve falında sakız satın almak manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında sakız çiğneyen birini görmek korkularının yok olacağına, başka insanları aldatmasına engel olacağına rivayet eder.

Kahve falında sakızı çöpe atmak işinin gücünün yaver gideceğine, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir