AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakız kusmak

Kahve falında sakız kusmak

Kahve falında sakız kusmak yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına işarettir.

Kahve falında sakız kusmak gördüyseniz:

  • Kağıt üzerinde gerekli çalışmaları yaparak, uzun süreli amaçlarınızın peşinden gidebilirsiniz.

Kahve falında sakız kusmak yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına inanılır.

Kahve falında sakızdan boğulmak ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına rivayet eder.

Kahve falında damla sakızı görmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında sakızlı şeker görmek huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına işarettir.

Kahve falında bir sürü sakız görmek hedeflerin gerçekleşeceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında namaz kılarken sakız çiğnemek yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında beyaz sakız görmek bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, iyi gelir getiren işler yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında sakız satmak ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir