AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakallı adamlar görmek

Kahve falında sakallı adamlar görmek

Kahve falında sakallı adamlar görmek çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sakallı adamlar gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin neden olduğu hakkında pozitif düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında sakallı yaşlı bir adam görmek çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, başarılarının kalıcı olacağına alamet eder.

Kahve falında sakallı cübbeli adam görmek elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı sakallı adam görmek yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında mavi sakallı adam görmek şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine alamet eder.

Kahve falında sakal adamlar görmek daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, yol kat edeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz sakallı yaşlı adam görmek karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine inanılır.

Kahve falında beyaz sakallı adam görmek ömrünün de uzun olacağına, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında yaşlı sakallı adam görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir