AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi sakallı adam görmek

Kahve falında mavi sakallı adam görmek

Kahve falında mavi sakallı adam görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, fal sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi sakallı adam gördüyseniz:

  • Olayları farklı kişileren soruşturup, ona göre karar vermelisiniz.

Kahve falında mavi sakallı adam görmek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına yorulur.

Kahve falında sakalı adam görmek yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine işarettir.

Kahve falında uzun sakallı adam görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, başına uğursuzluklar geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sakallı yaşlı adam görmek iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında yaşlı sakallı adam görmek dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sakallı adamlar görmek adının fesada karışacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz sakallı yaşlı adam görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında ak sakallı adam görmek ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir