AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakal adamlar görmek

Kahve falında sakal adamlar görmek

Kahve falında sakal adamlar görmek çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, işlerinin büyüyeceğine, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine delalettir.

Kahve falında sakal adamlar gördüyseniz:

  • Gereken ilgiyi göstermeniz iş, aşk ya da sosyal yaşamınızdaki sizin için önemli konuları yeniden düzenleyerek sizin için daha yararlı hale getirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında sakal adamlar görmek adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Kahve falında sakalı adam görmek arif kimselerden sayılacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz sakallı yaşlı adam görmek falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine delalettir.

Kahve falında sakallı adam görmek bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine yorulur.

Kahve falında yaşlı sakallı adam görmek elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine işarettir.

Kahve falında yaşlı beyaz sakallı adam görmek eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz sakallı adam görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah sakallı adam görmek kazancının her geçen gün artacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir