AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakallı cübbeli adam görmek

Kahve falında sakallı cübbeli adam görmek

Kahve falında sakallı cübbeli adam görmek maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, canını sıkılacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında sakallı cübbeli adam gördüyseniz:

  • Ortaklıklar, ortak girişimler, ortak kaynaklar veya iş birliklerinizle ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında sakallı cübbeli adam görmek bazı sırların açığa çıkacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil cübbeli adam görmek onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz cübbeli adam görmek tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine delalettir.

Kahve falında beyaz cübbeli adamlar görmek Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında sarıklı cübbeli adamlar görmek makbul olan şeylere, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına yorulur.

Kahve falında hoca cübbesi görmek maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına delalettir.

Kahve falında avukat cübbesi giymek büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cübbe görmek hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir