AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakalı uzamış görmek

Kahve falında sakalı uzamış görmek

Kahve falında sakalı uzamış görmek yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, zorlukların yaşanacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında sakalı uzamış gördüyseniz:

  • Ev ya da aile ile ilgili konularda aşırı tepkiler veriyor olabilirsiniz.

Kahve falında saçı sakalı uzamış görmek büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sakalları uzamış görmek bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında sakalı uzamış görmek işlerinde verimsiz hale geleceğine, işlerinden feragat edeceğine işarettir.

Kahve falında sakalını uzamış görmek karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına inanılır.

Kahve falında sakalı uzamış birini görmek sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Kahve falında sakal uzaması görmek yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında uzamış kirpik görmek yaptığı işlerle çok ses etireceğine, hayırlı bir yola girileceğine alamet eder.

Kahve falında uzamış tırnak kesmek büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir