AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçı sakalı uzamış görmek

Kahve falında saçı sakalı uzamış görmek

Kahve falında saçı sakalı uzamış görmek yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine işarettir.

Kahve falında saçı sakalı uzamış gördüyseniz:

  • Geniş vizyonunuz diğerlerini şaşırtabilir.

Kahve falında saçı sakalı uzamış görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sakalını uzamış görmek aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, falı kapatan kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sakalı uzamış görmek yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına tabir olunur.

Kahve falında sakalları uzamış görmek yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sakalı uzamış birini görmek sağlık sorunlarından kurtulacağına, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında sakal uzaması görmek çevresindekilerle arasının açılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında kendi saçını uzamış görmek planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine delalet eder.

Kahve falında saçların uzamış olduğunu görmek maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir