AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakal uzaması görmek

Kahve falında sakal uzaması görmek

Kahve falında sakal uzaması görmek yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, bankadaki hesabının kabaracağına, elini eteğini hayattan çekeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sakal uzaması gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan kişilerden uzak kalmak için evde bazı değişiklikler yapılması gerekebilir.

Kahve falında sakalını uzamış görmek hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine işaret eder.

Kahve falında sakal uzaması görmek sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine işarettir.

Kahve falında sakalları uzamış görmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sakalı uzamış görmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına işaret eder.

Kahve falında sakalı uzamış birini görmek parasız ve ekmeksiz kalacağına, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına delalettir.

Kahve falında saçı sakalı uzamış görmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında saçımı uzamış görmek ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tırnakların uzamasını görmek aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir