AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak tırnağını uzamış görmek

Kahve falında ayak tırnağını uzamış görmek

Kahve falında ayak tırnağını uzamış görmek varolan borçların ödeneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine işarettir.

Kahve falında ayak tırnağını uzamış gördüyseniz:

  • İşinizi veya kariyerinizi ilgilendiren konularda ani gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında ayak tırnağını uzamış görmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında ayak tırnaklarını uzamış görmek küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına rivayet eder.

Kahve falında uzamış ayak tırnağı görmek kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tırnaklarını uzamış görmek eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine delalettir.

Kahve falında tırnakların uzamasını görmek kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine yorulur.

Kahve falında tırnağın uzaması görmek huzura ve rahata kavuşacağına, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına işaret eder.

Kahve falında uzamış tırnak görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tırnak uzaması görmek problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir