AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakalı uzun görmek

Kahve falında sakalı uzun görmek

Kahve falında sakalı uzun görmek sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, hayıflanacağına, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine işarettir.

Kahve falında sakalı uzun gördüyseniz:

  • Daha sonra pişman olabileceğiniz bir karar veriyor olabilirsiniz.

Kahve falında uzun saç ve sakal görmek etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında sakalını uzun görmek sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına delalettir.

Kahve falında uzun sakal görmek gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına delalet eder.

Kahve falında kendini uzun sakallı görmek kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, gelir elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzun siyah sakal görmek rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına delalettir.

Kahve falında birini uzun sakal görmek yeni bir işte tartışma yaşanacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sakalı uzun görmek kişinin kötü günler geçireceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz uzun sakal görmek kafasını toparlayamayacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir