AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun siyah sakal görmek

Kahve falında uzun siyah sakal görmek

Kahve falında uzun siyah sakal görmek gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, küslüklerin biteceğine, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, başka alanlara yöneleceğine, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun siyah sakal gördüyseniz:

  • Farklı görüşlere karşı çıkmanız durumunda tartışmalar alevlenebilir.

Kahve falında uzun siyah sakal görmek sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına işaret eder.

Kahve falında kendini uzun sakallı görmek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında sakalını uzun görmek parasal sıkıntıların son bulacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında uzun sakal görmek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz uzun sakal görmek maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sakal uzun görmek sıkıntılarının sona ereceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sakalı uzun görmek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine delalet eder.

Kahve falında uzun sakallı adam görmek çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir