AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun sakal görmek

Kahve falında uzun sakal görmek

Kahve falında uzun sakal görmek saygının ve iletişimin bozulacağına, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, güzel sözler işiteceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun sakal gördüyseniz:

  • Bazi kisilerin tavirlarindan hoslanmiyor olabilirsiniz veya digerleri sizin hareketlerinizden hiç keyif almiyor olabilir.

Kahve falında sakalı uzun görmek gidilecek yönün belirleneceğine, mal ve varlık sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında kendini uzun sakallı görmek kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında uzun siyah sakal görmek üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, refah düzeyinin düşeceğine yorulur.

Kahve falında sakal uzun görmek düşmanından uzak olacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz uzun sakal görmek konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında uzun sakal görmek ondan şifa göreceğine, güç alacağına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine delalet eder.

Kahve falında uzun sakallı adam görmek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına işarettir.

Kahve falında birini uzun sakal görmek çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir