AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini uzun sakal görmek

Kahve falında birini uzun sakal görmek

Kahve falında birini uzun sakal görmek şansının döneceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, makamını kaybedeceğine, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, karısı şile arasının çok iyi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini uzun sakal gördüyseniz:

  • Sizi üzen veya güvendiğiniz bazı kişiler bazı konularda ilerlemenizi engelliyor olabilirler.

Kahve falında uzun saç ve sakal görmek vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Kahve falında sakal uzun görmek işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında beyaz uzun sakal görmek yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında kendini uzun sakallı görmek bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzun beyaz sakal görmek büyük miktarlarda para kazanılacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine yorulur.

Kahve falında uzun siyah sakal görmek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini uzun sakal görmek dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, mülkiyetinin de artacağına işarettir.

Kahve falında uzun sakallı adam görmek insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir