AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakalını uzun görmek

Kahve falında sakalını uzun görmek

Kahve falında sakalını uzun görmek belalara denk gelmeyeceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, kurulu düzenin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında sakalını uzun gördüyseniz:

  • İşinizdeki çalışma temponuzu güzel bir zaman ayarlaması yaparak daha verimli olabileceğiniz bir hale getirebilirsiniz.

Kahve falında kendini uzun sakallı görmek yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine yorulur.

Kahve falında uzun sakallı adam görmek özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, güzellik ve hayır geleceğine tabir olunur.

Kahve falında birini uzun sakal görmek bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz uzun sakal görmek korkularını yeneceğine, anlaşmalardan cayılacağına alamet eder.

Kahve falında uzun saç ve sakal görmek düşünmeden adımlar atayacağına, mallarının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sakal uzun görmek bahtının ve geleceğinin açık olacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine delalet eder.

Kahve falında uzun beyaz sakal görmek zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, kişinin günahlarına tövbe etmesi delalet eder.

Kahve falında sakalını uzun görmek dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir