AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini uzun sakallı görmek

Kahve falında kendini uzun sakallı görmek

Kahve falında kendini uzun sakallı görmek ticaret hayatına atılacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, başına uğursuzluklar geleceğine, uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için falı kapatan kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini uzun sakallı gördüyseniz:

  • Maddi kaynaklarınızın başkaları tarafından suistimal edilmemesi için daha dikkatli olmalısınız.

Kahve falında kendini uzun sakallı görmek bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, huzur ve saadet bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sakalını uzun görmek şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında sakalı uzun görmek içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine işarettir.

Kahve falında uzun sakal görmek böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz uzun sakal görmek kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzun saç ve sakal görmek ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında sakal uzun görmek kazancının da eksilmeyeceğine, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına alamet eder.

Kahve falında uzun beyaz sakal görmek hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, kendisini ailesine vereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir