AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin omzuna dokunmak

Kahve falında birinin omzuna dokunmak

Kahve falında birinin omzuna dokunmak hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, yokluk içine düşeceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, çok büyük bir işin başına getirilmeye, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, yeni bir hayata merhaba denileceğine, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin omzuna dokunmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık bağlantılar veya bilgiler hayatı farklı algılamanıza neden olabilir.

Kahve falında birinin omzuna dokunmak toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında omzuna dokunmak bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin omzuna binmek yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine yorulur.

Kahve falında erkeğin omzuna yatmak yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına inanılır.

Kahve falında sevgilinin omzuna yaslanmak sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında omzunu görmek onlarla arasının açılacağına, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında omzuna yaslanmak eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında omzunda güvercin görmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir