AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçımı uzamış görmek

Kahve falında saçımı uzamış görmek

Kahve falında saçımı uzamış görmek tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, işlerin daha kötüleşeceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçımı uzamış gördüyseniz:

  • Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Kahve falında başkasının saçını uzamış görmek falı kapatan kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra fal sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini saçı uzamış görmek her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine işaret eder.

Kahve falında saçımı uzamış görmek yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında uzamış saç görmek vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçlarımı uzamış görmek ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına delalettir.

Kahve falında birinin saçlarını uzamış görmek bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına işarettir.

Kahve falında kendi saçını uzamış görmek büyük bir ilgi ve değer göreceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçların çok uzamış görmek hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir