AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnakların uzamasını görmek

Kahve falında tırnakların uzamasını görmek

Kahve falında tırnakların uzamasını görmek aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, fal sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna alamet etmektedir.

Kahve falında tırnakların uzamasını gördüyseniz:

  • Kafanızdan geçen veya istediğiniz şey her ne ise, o alanda ilerleme şansınız var.

Kahve falında tırnağın uzaması görmek mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına işarettir.

Kahve falında uzamış tırnak kesmek üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına delalettir.

Kahve falında uzamış tırnak görmek başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayak tırnağını uzamış görmek sorunlu bir hayat yaşayacağına, isteklerine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında tırnakların uzamasını görmek sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında tırnağın uzamasını görmek kısmetin açılacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine delalet eder.

Kahve falında uzamış ayak tırnağı görmek ertelenen bir tatile çıkılacağına, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına inanılır.

Kahve falında ayak tırnaklarını uzamış görmek bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir