AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakal taramak

Kahve falında sakal taramak

Kahve falında sakal taramak elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, şeref ve rütbeye, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, zorlukların yaşanacağına, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sakal taramak gördüyseniz:

  • Sizi heyecanlandıran şeyleri belirlemeniz bazı konularda tatmin olmanıza yardım edebilir.

Kahve falında sakal taramak kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında saçtan bit taramak sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek saçı taramak mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına işarettir.

Kahve falında saçlarını başkasının taradığını görmek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birinin saçını taramak yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına delalet eder.

Kahve falında uzun saç taradığını görmek sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilisinin saçını taramak çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına delalettir.

Kahve falında saçlarını taramak aksi takdirde çaresiz kalacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir