AnaSayfa / Genel / Kahve falında şahin beslemek

Kahve falında şahin beslemek

Kahve falında şahin beslemek aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, işini layığı ile yerine getireceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında şahin beslemek gördüyseniz:

  • Arkadaşlar, akrabalar veya komşularla ilişkilerinizde problemler yaşanabilir.

Kahve falında şahin beslemek arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine inanılır.

Kahve falında şahin kartal görmek çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına yorulur.

Kahve falında şahin eti yemek çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına yorulur.

Kahve falında büyük şahin görmek kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kartal ve şahin görmek alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şahin yuvası görmek çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şahin görmek kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Kahve falında siyah şahin görmek hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir