AnaSayfa / Genel / Kahve falında şahin yakalamak

Kahve falında şahin yakalamak

Kahve falında şahin yakalamak sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şahin yakalamak gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınız ya da yapılan eleştiriler önemli hale gelebilir.

Kahve falında şahin kuşu yakalamak hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine yorulur.

Kahve falında şahin yakalamak sevilen ve sayılan biri olunacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şahin öldürmek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz şahin görmek hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine işarettir.

Kahve falında yavru şahin görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına işarettir.

Kahve falında şahin sürüsü görmek kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına işarettir.

Kahve falında beyaz şahin araba görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şahin beslemek zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir