AnaSayfa / Genel / Kahve falında şahin sürüsü görmek

Kahve falında şahin sürüsü görmek

Kahve falında şahin sürüsü görmek kaybettiği şeyi bulmasına, gözünün de gönlünün de doyacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, hasta olacağına delalettir.

Kahve falında şahin sürüsü gördüyseniz:

  • Bahisleri veya iddiaları yükseltme eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında şahin sürüsü görmek çok büyük başarılara imza atacağına, parasının ve malının artacağına alamet eder.

Kahve falında şahin kuşu yakalamak tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında şahin yakalamak sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şahin kuşu görmek çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına delalet eder.

Kahve falında kızıl şahin görmek kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, üzerindeki kötü imajı sileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük şahin görmek derdin sona ereceğine, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz şahin görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına delalet eder.

Kahve falında şahin kartal görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir