AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah şahin görmek

Kahve falında siyah şahin görmek

Kahve falında siyah şahin görmek girdiği her işte büyük adımlar atacağına, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah şahin gördüyseniz:

  • Zerafetinizi korumanızda fayda var.

Kahve falında siyah şahin görmek ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kartal ve şahin görmek aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında kahverengi şahin görmek kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şahin kuşu görmek böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, onunla güzel bir ilişki kuracağına tabir olunur.

Kahve falında şahin araba görmek ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz şahin araba görmek iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine rivayet eder.

Kahve falında şahin yavrusu görmek emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şahin yumurtası görmek stresli bir ortama gireceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir