AnaSayfa / Genel / Kahve falında depremde şahadet getirmek

Kahve falında depremde şahadet getirmek

Kahve falında depremde şahadet getirmek aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, desteksiz kalacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine inanılır.

Kahve falında depremde şahadet getirmek gördüyseniz:

  • Her şey üzerinize üzerinize gelebilir.

Kahve falında depremde şahadet getirmek ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına delalet eder.

Kahve falında deprem olurken şahadet getirmek sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına inanılır.

Kahve falında şahadet getirdiğini görmek çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şahadet getirmek bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüye şahadet getirmek çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, yeni bir hayata başlayacağına inanılır.

Kahve falında şahadet kelimesi getirmek sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, bol rızık ve para sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şahadet parmağını görmek kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında atın şahlandığını görmek büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir