AnaSayfa / Genel / Kahve falında şah damarından vurulmak

Kahve falında şah damarından vurulmak

Kahve falında şah damarından vurulmak çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine delalettir.

Kahve falında şah damarından vurulmak gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde sizi tatmin etmeyen bir şeyler hissedebilirsiniz.

Kahve falında şah damarından vurulmak evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, iyi bir aile reisi ve baba olacağına tabir olunur.

Kahve falında şah damarını kesmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında şah damarının patladığını görmek kapanan kapıların açılacağına, herkesin yardımına koşan fal sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şah damarının kesildiğini görmek huzurlu bir insan olacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına delalettir.

Kahve falında şah damarını görmek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında şah damarı görmek çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında atın şaha kalktığını görmek mesleğinde uzmanlık yapacağına, yeni bir sorumluluk altına gireceğine delalettir.

Kahve falında şahadet parmağında yüzük görmek işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir