AnaSayfa / Genel / Kahve falında şahlanmış ata binmek

Kahve falında şahlanmış ata binmek

Kahve falında şahlanmış ata binmek çok istediği bir şeye sahip olacağına, sevineceğine ve mutlu olacağına, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, umutsuzluk yaşanacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şahlanmış ata binmek gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamları gereğinden fazla küçümsüyor olabilirsiniz.

Kahve falında şahlanmış ata binmek iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına delalet eder.

Kahve falında atın şahlanması görmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şahadet getirmek çok başarılı işlere adım atacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine inanılır.

Kahve falında şahadet parmağını görmek girilen yolda zarar edileceğine, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında şah damarını görmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına delalettir.

Kahve falında şahmaran yılan görmek gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına rivayet eder.

Kahve falında şaha kalkmak yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, barış için adım atacağına işarettir.

Kahve falında şaha kalkmış at görmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir