AnaSayfa / Genel / Kahve falında şahadet getirmek

Kahve falında şahadet getirmek

Kahve falında şahadet getirmek hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına işarettir.

Kahve falında şahadet getirmek gördüyseniz:

  • Eğitim, öğretim aktiviteleri, felsefik konular ya da kültürel aktivitelere ağırlık vermeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında şahadet getirmek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında deprem olurken şahadet getirmek solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine inanılır.

Kahve falında şahadet kelimesi getirmek amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine delalet eder.

Kahve falında şahadet getirdiğini görmek ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında depremde şahadet getirmek bazı sırların açığa çıkacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına inanılır.

Kahve falında ölüye şahadet getirmek çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında şahadet parmağında yüzük görmek iş hayatında çok büyük kar edileceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şah damarı görmek eski bir davanın tekrar açılacağına, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir