AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağlam olmayan bina görmek

Kahve falında sağlam olmayan bina görmek

Kahve falında sağlam olmayan bina görmek üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında sağlam olmayan bina gördüyseniz:

  • Bırakın, sorunları o kendi kendine görünceye kadar sabredin.

Kahve falında sağlam olmayan bina görmek büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına işarettir.

Kahve falında sağlam ayakkabı görmek kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına delalet eder.

Kahve falında sağlam kapı görmek günahlarından tövbe etmeye, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine işarettir.

Kahve falında sağlam birinin öldüğünü görmek insanlara her türlü yardımı yapacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine delalettir.

Kahve falında sağlam dişi çektirmek aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında sağlam ev görmek yaşam şartlarının düzeleceğine, ticaretinin gelişeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sağlam dişin çıktığını görmek ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına alamet eder.

Kahve falında hastayı sağlam görmek geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir