AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağlam dişi çektirmek

Kahve falında sağlam dişi çektirmek

Kahve falında sağlam dişi çektirmek fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, rızkın daim ve hayırlı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sağlam dişi çektirmek gördüyseniz:

  • Yeni fikirleriniz var veya romantik planlar söz konusu olabilir.

Kahve falında sağlam dişi çektirmek bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine rivayet eder.

Kahve falında sağlam diş çektirmek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sağlam dişin çıktığını görmek kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sağlam dişin düştüğünü görmek geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dişlerinin sağlam olduğunu görmek çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında sağlam olmayan bina görmek sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına tabir olunur.

Kahve falında sağlam insanı hasta görmek hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına işarettir.

Kahve falında sağlam birini topal görmek sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, bir sebeple kendi içine kapanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir