AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağlam birini özürlü görmek

Kahve falında sağlam birini özürlü görmek

Kahve falında sağlam birini özürlü görmek hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine delalettir.

Kahve falında sağlam birini özürlü gördüyseniz:

  • Bir kadın arkadaşınızdan bazı resmi işlerinizi halletmesi için yardım isteyeceksiniz.

Kahve falında sağlam birini özürlü görmek verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına alamet eder.

Kahve falında sağlam ayakkabı görmek yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Kahve falında sağlam birini topal görmek çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında dişlerinin sağlam olduğunu görmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sağlam birinin öldüğünü görmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında sağlam ev görmek hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında sağlam insanı hasta görmek ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında hastayı sağlam görmek uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir