AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağlam birini engelli görmek

Kahve falında sağlam birini engelli görmek

Kahve falında sağlam birini engelli görmek iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, tazeleneceğine ve canlanacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, bilgilerle donanacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına delalettir.

Kahve falında sağlam birini engelli gördüyseniz:

  • Plan, proje ya da programlarınızın istediğiniz şekilde ilerleyebilmesi için elinizden gelenin en iyisini ortaya koymanız gerekebilir.

Kahve falında sağlam birini engelli görmek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sağlam kapı görmek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, mal ve para sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hastayı sağlam görmek elinin darlıktan kurtulacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında sağlam dişin düştüğünü görmek toplum içindeki yerin değerleneceğine, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine işaret eder.

Kahve falında sağlam birini tekerlekli sandalyede görmek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına işarettir.

Kahve falında sağlam diş görmek yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, başarı üstüne başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişlerinin sağlam olduğunu görmek büyük kazançlar sağlanılacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sağlam insanı hasta görmek çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir