AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağlam diş çektirmek

Kahve falında sağlam diş çektirmek

Kahve falında sağlam diş çektirmek toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, kötü olayların meydana geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, büyük bir adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında sağlam diş çektirmek gördüyseniz:

  • Yararsız plan, program, ilişki veya anlaşmaları hayatınızdan çıkartabilirsiniz.

Kahve falında sağlam diş çektirmek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sağlam dişi çektirmek eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine yorulur.

Kahve falında dişlerinin sağlam olduğunu görmek kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına delalettir.

Kahve falında sağlam diş görmek huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında sağlam birinin öldüğünü görmek geniş bir rızka kavuşacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sağlam dişin çıktığını görmek borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında sağlam dişin düştüğünü görmek sevdiği kişilere yardımcı olacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında hasta birini sağlam görmek yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir