AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağlam dişin düştüğünü görmek

Kahve falında sağlam dişin düştüğünü görmek

Kahve falında sağlam dişin düştüğünü görmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına tabir olunur.

Kahve falında sağlam dişin düştüğünü gördüyseniz:

  • Belli alanda kilitli kalmamak için ekstra gayret göstermeniz gerekse de, her şey bittiğinde buna değdiğini fark edeceksiniz.

Kahve falında sağlam dişin düştüğünü görmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sağlam dişi çektirmek saygınlığının da artacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine tabir olunur.

Kahve falında sağlam dişin çıktığını görmek işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında dişlerinin sağlam olduğunu görmek bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına inanılır.

Kahve falında sağlam birini ölmüş görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, başarılarının ve kazancının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sağlam insanı hasta görmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sağlam birini engelli görmek kalabalık aile toplantılarına katılacağına, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine işaret eder.

Kahve falında sağlam yumurta görmek atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, eş ve evlat sahibi olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir