AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin sağır olduğunu görmek

Kahve falında birinin sağır olduğunu görmek

Kahve falında birinin sağır olduğunu görmek hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına, bir yandan cenaze olacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, ipliklerini pazara çıkaracağına, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin sağır olduğunu gördüyseniz:

  • Yoksa içinden çok zor çıkılabilecek sorunlarla karşıkarşıya kalabilirsiniz.

Kahve falında sağır ve dilsiz olduğunu görmek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sağır ve dilsiz birini görmek sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına işarettir.

Kahve falında sağır olduğunu görmek elinden geliyorsa ona borç vereceğine, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sağır ve kör olmak sağlığın günden güne iyiye gideceğine, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına rivayet eder.

Kahve falında sağır dilsiz olmak her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan fal sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına tabir olunur.

Kahve falında sağır insan görmek bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, kısmetinin artacağına işarettir.

Kahve falında sağır dilsiz birinin konuştuğunu görmek sevilen bir kişi olunacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sağır olmak zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir