AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağır ve kör olmak

Kahve falında sağır ve kör olmak

Kahve falında sağır ve kör olmak farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, hayatının zaferlerle dolacağına, fal sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sağır ve kör olmak gördüyseniz:

  • Belli bir hedefe ulaşabilmenize ya da bazı problemleri çözmenize yardımı olabilecek kaçınılması zor gelişmeler yolda olabilir.

Kahve falında sağır ve kör olmak çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, fal sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dilsiz sağır görmek bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sağır dilsiz görmek sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine işaret eder.

Kahve falında sağır olduğunu görmek şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına tabir olunur.

Kahve falında sağır dilsiz birinin konuştuğunu görmek sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında sağır dilsiz olmak sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında sağır birini görmek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Kahve falında sağır insan görmek işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir