AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağır birini görmek

Kahve falında sağır birini görmek

Kahve falında sağır birini görmek yüzünde güller açacağına, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine inanılır.

Kahve falında sağır birini gördüyseniz:

  • Genel olarak dış uyarılara açıksınız.

Kahve falında birinin sağır olduğunu görmek daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, sabırla hayatına devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında sağır ve dilsiz birini görmek attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına inanılır.

Kahve falında sağır olmak mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dilsiz sağır görmek fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına yorulur.

Kahve falında sağır dilsiz olmak Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sağır bebek görmek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına delalettir.

Kahve falında sağır insan görmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına inanılır.

Kahve falında sağır olduğunu görmek kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, yokluğun biteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir