AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağır bebek görmek

Kahve falında sağır bebek görmek

Kahve falında sağır bebek görmek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, borcunun kalmayacağına, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sağır bebek gördüyseniz:

  • Ekip çalışmalarınıza yatkın olmanız size kazandırabilir.

Kahve falında sağır bebek görmek daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına tabir olunur.

Kahve falında sağır birini görmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine tabir olunur.

Kahve falında sağır insan görmek bunalacağına, kısmetin ve talihin açılacağına alamet eder.

Kahve falında sağır olmak kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında sağır dilsiz görmek tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dilsiz sağır görmek zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, kıtlığın meydana geleceğine delalettir.

Kahve falında birinin sağır olduğunu görmek iyi şartlarda yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine yorulur.

Kahve falında sağır dilsiz olmak evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir