AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağ elinde alyans görmek

Kahve falında sağ elinde alyans görmek

Kahve falında sağ elinde alyans görmek deşarj olacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sağ elinde alyans gördüyseniz:

  • Gerçekleri araştırmanız veya gerçeklerle yüzleşmeniz daha doğru hareket etmenizi ya da kendi yararınıza anlaşmalar yapmanızı sağlayabilir.

Kahve falında sağ elinde alyans görmek böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sağ elde alyans görmek fal sahibinin kısmetinin kapanacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında sağ parmakta alyans görmek hayal kırıklığına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında sağ eli öpmek sorunlu bir hayat yaşayacağına, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sağ el baş parmak içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, sevinçli haberler geleceğine delalettir.

Kahve falında sağ elinin yaralandığını görmek nefsini terbiye etmeyi başaracağına, onlardan hayırsızlık göreceğine alamet eder.

Kahve falında sağ eline yüzük takmak geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sağ elini tutmak kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir